Kotisairaanhoito

 

Koivikko-kodin kotisairaanhoito turvaa potilaan elämää tutussa kotiympäristössään. Koivikko-koti toimii tukiosastona, jonne sekä potilas että läheiset voivat soittaa ympäri vuorokauden ohjeiden ja tuen saamiseksi.

Kotikäyntejä ja vastaanottotoimintaa järjestetään arkisin kello 8 – 15:30 välisenä aikana Kanta-Hämeen alueella. Kotisairaanhoitaja toimii tuki- ja yhteyshenkilönä potilaan ja muiden hoitotahojen välillä. Kotisairaanhoidossa potilas maksaa itse lääkkeet ja hoitotarvikkeet. Kotisairaanhoidosta on mahdollisuus siirtyä osastohoitoon Koivikko-kotiin sairauden edetessä.

Kotisaattohoidosta ja kotikuolemasta puhutaan silloin, kun potilas haluaa kuolla tutussa kotiympäristössään. Kuolemaan valmistauduttaessa suunnitellaan yhdessä potilaan ja Koivikko-kodin kotisairaanhoidon kanssa tarvittava tuki potilaalle kotiin.

Kotisairaanhoidossa potilas maksaa hoitajan käynnistä omavastuuosuuden 9,50€, toimistomaksun 12€ sekä lääkkeet ja hoitotarvikkeet.

Kotisairaanhoidossa olevien potilaiden läheiset ja ystävät voivat osallistua läheisille tarkoitettuihin vertaistukihetkiin Koivikko-kodilla. 

 

Lisätietoja: 

kotisairaanhoitaja: kotisairaanhoito@koivikko-koti.fi  puh. 045 7730 5850 

toimisto: 03 621 3730