Arvoisa vierailija,

Potilaidemme suojeleminen koronavirustartunnalta on meille edelleen tärkeää. Samoin on tärkeää yksikkömme henkilöstön työturvallisuus ja saattohoitokodin keskeytyksetön toiminnan turvaaminen. Tässä päivitettyjä ohjeita vierailuja varten.

1. Tule meille vierailulle vain, kun olet terve, eikä lieviäkään hengitystieinfektion oireita ole. Saapuessasi saattohoitokotiin, käy pesemässä kätesi ja käytä käsihuuhdetta. Käytä Koivikko-kodilla käydessäsi aina kasvomaskia. Tarvittaessa saat kertakäyttöisen suunenäsuojan Koivikko-kodilta.

2. Käsienpesun ja käsihuuhteen jälkeen voit siirtyä suoraan potilashuoneeseen. Yleisten tilojen käyttö pidetään edelleen vähäisenä. Välillä voit käydä lyhyesti istuskelemassa yhteisissä tiloissa (kasvomaskia käytettävä). Läheisenä voit ottaa itsellesi pientä välipalaa mukaan potilashuoneeseen siihen tarkoitetusta välipalahyllystä.

3. Vierailumahdollisuutta ei ole, mikäli sinulla on koronainfektio, olet altistunut lähipäivinä virukselle tai odotat koronatestin tulosta. Mikäli tulet ulkomailta, ota yhteyttä hoitohenkilökuntaan etukäteen.

4. Perheiden ja läheisten osalta mm. yöpymisestä sovitaan yhdessä hoitojakson aikana. Muiden vierailijoiden kohdalla suosittelemme lyhyttä vierailuaikaa (noin 2 tuntia kerrallaan).

5. Mikäli läheisilläsi/perheelläsi on koronatartunta ja vierailu Koivikko-kodissa olisi sinulle välttämätön, ota puhelimitse yhteyttä Koivikko-kotiin ja pohdimme vierailun järjestämistä yhdessä.

 

Kysy rohkeasti hoitohenkilökunnalta lisätietoa. Pidetään toisistamme huolta.

Koivikko-kodin henkilökunta