Koivikko-kodin saattohoidon piirissä olevien potilaiden sekä heitä hoitavan henkilöstön turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Samoin erityisyksikkömme toimintakyvyn säilyttäminen poikkeusoloissa. 

Tämän vuoksi vierailut Koivikko-kodilla on toistaiseksi kielletty. Poikkeuksena ainoastaan aivan lähimpien omaisten vierailut potilaan kuoleman lähestyessä. Vierailusta sovitaan aina etukäteen soittamalla numeroon 050 509 1691. Jokainen vierailija ohjataan saapuessa käsipesulle ja sieltä suoraan potilashuoneeseen. Yleisissä tiloissa ei tällä hetkellä ole mahdollista viettää aikaa. Vierailulle voi tulla vain aivan terveenä. 

Kannustamme soittamaan, laittamaan ääniviestejä ja videoviestejä potilaille. Otamme osaa poikkeustilanteesta aiheutuvaan, kaikille yhteiseen suruun ja mielipahaan. Kiitämme ymmärryksestä ja tuestanne. 

Toimintamme keskittyy nyt perustehtäväämme. Vierailut, koulutukset ja harjoittelut on kevään ajalta peruttu. Vapaaehtoistoiminta on keskeytetty. Psykososiaalista tukea tarjoamme läheisille etäyhteyksin. 

Pidetään toisistamme huolta. 

Koivikkosäätiö sr
Riikka Koivisto, toimitusjohtaja