Arvoisa vierailija

Potilaidemme suojeleminen koronavirustartunnalta on meille ensiarvoisen tärkeää. Samoin yksikkömme henkilöstön työturvallisuus ja saattohoitokodin keskeytyksetön toiminnan turvaaminen. Tässä päivitettyjä ohjeita vierailuja varten.

1. Tule meille vierailulle vain kun olet terve, eikä lieviäkään hengitystieinfektion oireita ole. Saapuessasi saattohoitokotiin, käy pesemässä kätesi ja käytä käsihuuhdetta. Käytä Koivikko-kodilla käydessäsi aina kasvomaskia. Tarvittaessa saat kertakäyttöisen suunenäsuojan Koivikko-kodilta.

2. Käsienpesun ja käsihuuhteen jälkeen voit siirtyä suoraan potilashuoneeseen. Yleisten tilojen käyttö ei riskien minimoimiseksi ole tällä hetkellä mahdollista. Läheisenä voit ottaa itsellesi pientä välipalaa mukaan potilashuoneeseen siihen tarkoitetusta välipalahyllystä.

3. Vierailumahdollisuutta ei ole, mikäli sinut on määrätty koronavirustartunnan vuoksi eristykseen, olet altistuksen vuoksi karanteenissa tai odotat koronatestin tulosta. Mikäli tulet ulkomailta, ota yhteyttä hoitohenkilökuntaan etukäteen.

4. Laajentuneen COVID-epidemian vuoksi rajoitamme vierailut vain läheisimpien vierailuihin. Suosittelemme mahdollisimman lyhyitä käyntejä (kesto enintään kaksi tuntia). Vierailijamäärän rajoitamme enintään kahteen vierailijaan kerralla. Saattohoitovaiheen edetessä sovitaan vierailukäytännöistä erikseen potilaskohtaisesti.

5. Mikäli läheisilläsi/perheelläsi on koronatartunta ja vierailu Koivikko-kodissa olisi sinulle välttämätön, ota puhelimitse yhteyttä Koivikko-kotiin ja pohdimme vierailun järjestämistä yhdessä.

 

Kysy rohkeasti hoitohenkilökunnalta lisätietoa. Pidetään toisistamme huolta.

Koivikko-kodin henkilökunta