Arvoisa vierailija   

Potilaidemme suojeleminen koronavirustartunnalta on meille ensiarvoisen tärkeää.
Samoin yksikkömme henkilöstön työturvallisuus ja saattohoitokodin keskeytyksetön toiminnan turvaaminen.

KHSHP:n siirryttyä epidemian kiihtymisvaiheeseen haluamme mahdollistaa läheisten vierailut Koivikko-kodissa sujuvasti, mutta myös suojata yksikkömme COVID-tartunnoilta.

Potilaiden lähimpien henkilöiden vierailujen mahdollistamiseksi noudatamme seuraavia ohjeita.

Suosittelemme enintään kahden tunnin pituisia vierailuja kerrallaan. Saattohoitovaiheen edetessä läheisten vierailu- ja yöpymiskäytännöt sovitaan tapauskohtaisesti.

Saattohoitokotiin voi tulla vain, kun olo on täysin terve, eikä lieviäkään hengitystieinfektion oireita ole. Saapuessasi saattohoitokotiin, käy heti pesemässä kätesi ja käytä käsihuuhdetta. Ilmoittaudu henkilökunnalle. Käytä Koivikko-kodilla käydessäsi aina kasvomaskia. Tarvittaessa saat kertakäyttöisen suunenäsuojan Koivikko-kodilta.

Vietä aikaa läheisesi potilashuoneessa pitäen ovi suljettuna. Yleisissä tiloissa ei tällä hetkellä ole mahdollista viettää aikaa. Kysymyksissä sekä avuntarpeessa yhteyden hoitajiin saa potilaan hälytysrannekkeen avulla. Kansliassa käyntiä vältetään (poikkeuksena hätätilanteet). Muihin potilaisiin ja henkilökuntaan pidetään 1-2 m turvaväli.

Ilmojen salliessa suosittelemme tapaamisia ulkona. Hoitajat auttavat tarvittaessa potilaan ulkoilemaan. Ulkona tapahtuvissa tapaamisissa ei ole erityisiä aikasuosituksia ja ne suhteutetaan potilaan voimavaroihin.

Vierailumahdollisuutta ei ole, mikäli sinut on määrätty koronavirustartunnan vuoksi eristykseen, olet altistuksen vuoksi karanteenissa tai odotat koronatestin tulosta. Mikäli olet matkustanut ulkomailla, ota yhteyttä hoitohenkilökuntaan karanteeniajan pituudesta.    

Kysy rohkeasti hoitohenkilökunnalta toimintaohjeita. Yhdessä vastuullisesti toimien turvaamme saattohoitokodin potilaita, henkilöstöä ja toimintakapasiteettia. 


Pidetään toisistamme huolta. Riikka Grå
Koivikkosäätiö sr Koivikko-koti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *