Arvoisa vierailija,                                                                                                                                                            

Potilaidemme suojeleminen koronavirustartunnalta on meille edelleen tärkeää. Samoin on tärkeää yksikkömme henkilöstön työturvallisuus ja saattohoitokodin keskeytyksetön toiminnan turvaaminen. Tässä ohjeita vierailuja varten.


1. Tule meille vierailulle vain, kun infektio-oireita ei ole. Saapuessasi saattohoitokotiin, käy pesemässä kätesi ja käytä käsihuuhdetta. Käytä Koivikko-kodilla käydessäsi aina kasvomaskia yhteisissä tiloissa. Tarvittaessa saat kertakäyttöisen suunenäsuojan Koivikko-kodilta. Potilashuoneessa maski ei ole pakollinen, ellei potilas sen käyttöä vierailtaan toivo. On kuitenkin hyvä muistaa, että potilaidemme vastustuskyky on usein tavallista heikompi ja alttius tartunnoille lisääntynyt.

2. Käsienpesun ja käsihuuhteen jälkeen voit siirtyä potilashuoneeseen. Pidemmän vierailun aikana voit välillä käydä lyhyesti istuskelemassa yhteisissä tiloissa (kasvomaskia käytettävä). Läheisenä voit ottaa itsellesi pientä välipalaa mukaan potilashuoneeseen siihen tarkoitetusta välipalahyllystä.

3. Vierailumahdollisuutta ei pääsääntöisesti ole, mikäli sinulla on koronainfektio, olet altistunut lähipäivinä virukselle tai odotat koronatestin tulosta. Näissä tilanteissa voit kysyä lisätietoa puhelimitse henkilökunnalta.

4. Perheiden ja läheisten osalta mm. yöpymisestä sovitaan yhdessä hoitojakson aikana. Muiden vierailijoiden kohdalla suosittelemme lyhyttä vierailuaikaa (noin 2 tuntia kerrallaan).

5. Mikäli läheisilläsi/perheelläsi on koronatartunta ja vierailu Koivikko-kodissa olisi sinulle välttämätön, ota puhelimitse yhteyttä Koivikko-kotiin ja pohdimme vierailun järjestämistä yhdessä.

 

Kysy rohkeasti hoitohenkilökunnalta lisätietoa. Pidetään toisistamme huolta.

Koivikko-kodin henkilökunta