POTILAALLE

Koivikko-kodin henkilökunta on sinua ja läheisiäsi varten.

Saattohoitokodin henkilöstö koostuu palliatiiviseen hoitoon ja saattohoitoon keskittyneistä huippuammattilaisista, jotka tekevät parhaansa elämänlaadun tukemiseksi palliatiivisen hoidon eri vaiheissa.

Koivikko-kodin lääkärit tekevät potilaskierrot arkisin päivittäin. Iltaisin, öisin ja pyhisin lääkärit päivystävät puhelimitse. Näin lääketieteellinen apu on aina turvattu. Koivikko-kodin potilaana sinulle nimetään kaksi omahoitajaa.

Pian Koivikko-kodille saapumisen jälkeen toteutetaan hoitoneuvottelu omahoitajasi kanssa, jossa kartoitetaan tilanne, toiveesi ja tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. Lääketieteellisen hoidon rinnalla käytettävissä on esimerkiksi psykoterapeutin, fysioterapeutin ja sosiaalityön palveluita tarpeen mukaan.

Lääkäreiden ja hoitajien lisäksi Koivikko-kodissa työskentelee oma emäntä, joka valmistaa ateriat alusta alkaen Koivikko-kodilla. Vakituiseen henkilökuntaan kuuluvat lisäksi toimistopäällikkö vastaten laskutuksesta, neuvonnasta ja vapaaehtoistyöstä sekä toimitusjohtaja vastaten koko säätiön ja Koivikko-kodin toiminnasta.

Hyvä tietää

kuuntele meidän podcastimme

Mitä on saattohoito ja kuka sitä tarvitsee?

Saattohoidossa olevalle

Millainen paikka Koivikko-koti on?

Miten käsitellä surua?

Previous slide
Next slide